Image: Pixabay, Clker-Free-Vector-Images • 10. February 2022

Regler For Salg Af Hjemmebryg

Selvom det selvfølgelig kan være fristende at sælge løs af sin egen hjemmebryg, fordi den smager godt, er der desværre visse regler, der skal overholdes, før du har tilladelse til dette.

I det følgende kommer der nogle ting, du skal have styr på, da du ellers kan få bøder m.m.:

Skat/Moms

Ligeså snart du har et form for overskud fra noget, du sælger, skal du betale skat af det. Dette gælder dog ikke, når du sælger en sofa privat eller lignende. Igen må du også gerne udskænke din hjemmebryg til private arrangementer, hvor du ikke tager penge for det. Til gengæld kan det altid være rart at få nogle penge ind, hvis man selv har betalt for råvarerne og det skal bruges til en andens fest. Det kan man aftale indbyrdes.

Dog er det noget andet med moms. Har du omsætning på over 50.000 kr. skal du betale moms, er den under, skal du ikke betale det.

Punktafgifter

Ligeså snart du sælger din hjemmebryg, skal du registrere det på virk.dk. Da det ofte er en vare med alkohol, kommer der denne afgift på, som ingen kan undgå. Sælger du igennem hele året skal du registrere det. Er det dog kun én gang imellem, skal du ikke.

Det danske pantsystem

Sælger du din hjemmebryg i flasker eller lignende, skal der pant på flaskerne. Det er lovpligtigt. Den eneste måde, man kan slippe udenom pantsystemet er, hvis du sælger din hjemmebryg på flaske.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til dette tekstindhold. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis øreringe med perler eller utallige andre gode varer. Heraf mærketet, som du ser øverst.

Hjemmebryg af mjød

Skal du prøve at brygge dit eget mjød, skal du starte helt fra bunden med at finde noget honning. Det er ikke bare honningen, du kan finde på hylden i supermarkedet, nej, vi snakker honning af høj kvalitet. Honning er h…

Hvordan brygger man mjød?

Skal du prøve at brygge dit eget mjød, så skal du starte helt fra bunden med at finde noget honning. Det er ikke bare honningen, du kan finde på hylden i supermarkedet, nej, vi snakker honning af en høj kvalitet.Honning …

Hvordan brygger man øl?

Selve processen det kræver at lave øl, er faktisk rimelig simpel.Man har nemlig fremstillet øl i tusindvis af år, langt før smarte maskiner og metoder som vi bruger i dag.Enhver kan altså lave øl hvis de ønsker det, det …

Hvem opfandt øl?

Oprindelsen af øl har været et stort spørgsmål, og er stadig ikke 100% sikker i forhold til det vi ved lige nu.Man ved dog, at øl har været brygget i tusindvis af år, ja faktisk menes det at man i over 15000 år har …

Hvad spiser man til øl?

For nogle så er maden det centrale og den kolde øl bare en tilføjelse, men hvis du vil bytte rundt på dem, så øllen bliver det centrale og maden er en tilføjelse, så vil jeg i dette indlæg præsentere dig for, hvad du kan…

hvor mange øl skal man drikke for at blive fuld? Få svaret her

Der findes ikke et entydigt svar på hvor mange øller man skal drikke for at blive fuld, det er nemlig forskelligt fra person til person. I dette indlæg vil jeg forklare hvordan du kan regne ud, hvor mange øl der skal til…