Image: Pexels.com • 02. July 2021

Hvad Spiser Man Til øl?

For nogle så er maden det centrale og den kolde øl bare en tilføjelse, men hvis du vil bytte rundt på dem, så øllen bliver det centrale og maden er en tilføjelse, så vil jeg i dette indlæg præsentere dig for, hvad du kan spise til din øl. Find svaret forneden. 

Du kan faktisk spise alt til din øl, der er ikke noget med, at du skal præcist spise dette til din øl. Størstedelen af Danmark kan sagtens tage en øl uden af spise noget til det. Men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din øl, så er der nogle madretter der går hånd i hånd med diverse øl. 

Der findes mange forskellige øl-sorter derude og de smager meget anderledes, så derfor giver det kun mening at der sikkert er noget mad der passer bedre til det ene end det passer til det andet. 

  • Tyske pilsner passer godt til retter som stegt flæsk eller fisk. Det har du måske også smagt lidt på, hvis du har været længere nede end den tyske grænse. 
  • Lyse øl passer bedst til retter med lyst kød og et udvalg af oste. Den lyse øl er ikke så kraftig i smagen, så den overdøver ikke ostens nuancer. 
  • Wienerøl/classic passer godt ind hvis du skal have en mandeaften med noget steg, flæskekød som pulledpork. 

Tak til avxperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos avxperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: citronpresser. Uden støtten fra avxperten kunne ovenstående indhold ikke lade sig gøre.

hvor mange øl skal man drikke for at blive fuld? Få svaret her

Der findes ikke et entydigt svar på hvor mange øller man skal drikke for at blive fuld, det er nemlig forskelligt fra person til person. I dette indlæg vil jeg forklare hvordan du kan regne ud, hvor mange øl der skal til…