Image: Pexels.com • 30. June 2021

Hvor Mange øl Skal Man Drikke For At Blive Fuld? Få Svaret Her

Der findes ikke et entydigt svar på hvor mange øller man skal drikke for at blive fuld, det er nemlig forskelligt fra person til person. I dette indlæg vil jeg forklare hvordan du kan regne ud, hvor mange øl der skal til for at blive fuld. 

Der er forskel på når en to meter høj mand drikker frem øl og når en kvinde på halvanden meter drikker frem øl. Selvom de begge drikke frem øl, så har det ikke ens betydning med at de begge er lige fulde, hvorfor ikke?

Jo, det er fordi af hver krop reagere anderledes. Hvis den to meter høje mand ikke har spist noget inden, så er det lettere for ham at at blive fuld. Derimod hvis kvinden har spist sig mæt inden, så påvirker alkohollen ikke hende så meget, endnu. 

Derfor er det vigtigt at få noget at spise inden du skal ud og drikke. Det kan være altafgørende, om du har det godt eller skidt dagen efter. 

Hvordan finder man ud af hvor mange øl man kan drikke?

I følge mig så findes der kun en måde at finde det ud på. Det er ved at drikke indtil man kan mære at man er fuld. 

Hvad spiser man til øl?

For nogle så er maden det centrale og den kolde øl bare en tilføjelse, men hvis du vil bytte rundt på dem, så øllen bliver det centrale og maden er en tilføjelse, så vil jeg i dette indlæg præsentere dig for, hvad du kan…