Untapped og andre sociale druk apps der stiger i popularitet

Alle fede fester starter med en super god opvarmning, hvor man får promillen lidt op, så man er helt klar til party. Disse opvarmninger er tit med en form for drukspil, så man hurtigt og effektivt kan blive fuld. Før i tiden har det været med kort, hvor mulighederne var mange. Men i takt med at teknologien, og især smartphones, har taget over, sker disse drukspil mere og mere via apps. En af disse apps er Untapped, som er en super sjov måde at spille på sammen med vennerne. Frem med mobilen, og kom i gang med at spille spillet.

shutterstock_312019865Hvilke smartphones kan få disse apps?

Der findes to slags smartphones – iPhone og Android. Nogle apps fungerer kun til den ene, eller anden, mens andre – heldigvis de fleste andre – fungerer til både iPhone og Android. Hvis du har en iPhone, så søger du inde på App Store, som er stedet, hvor du finder apps til din smartphone – her er der bunkevis af sjove og skøre drukspil. Hvis du derimod har en Android, så skal du ind på Google Play, som ligeledes har en masse drukspil, du kan give dig i kast med. Her finder du både nogle af de klassiske kortspil, men også en masse nye og sjove varianter.

Appen “Sjove Drukspil”

ITunes har lavet en smart app, som samler hele 14 drukspil i en og samme app. Appen hedder blot Sjove Drukspil. Med denne app er du klar til at styre opvarmningen, og I har mulighed for at spille både 7’er, Buffalo, DrukUNO, FIFA Druk, F*uck the dealer, Hey Jack, Icing, Jeg har aldrig, “Knappen”, Meyer, Over eller Under, S eller K, Træmand og vandfald. Med andre ord er der altså timevis af underholdning i denne app. Der er faktisk så mange spil, at I også til de næste opvarmninger har spil, I ikke har spillet før.